ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ

Το Δ.Σ του Αγρ. Συν/σμού Αγ.Αποστόλων με την υπ’αριθ.151-13/10/2014 πράξη του αποφασίζει τη διενέργεια ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Συν/σμού, ποσότητας ελαιολάδου 27-30 τόνων περίπου (ένα βυτίο) οξύτητας 0,3-0,4 που βρίσκεται στη Νο 6 ελαιοδεξαμενή, την ΤΕΤΑΡΤΗ 22/10/2014  και ώρα 19:00 στο χώρο του ελαιουργείου του Συν/σμού με κλειστές προσφορές και με τους παρακάτω όρους:

1. ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ.

2. ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΠΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ Η ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΜΕΝΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΥΨΟΥΣ 10.000,00€, ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ , ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΑΓΗΣ ΤΟΥ ΠΛΕΙΟΔΟΤΗΣΑΝΤΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ ΚΑΙ ΕΦ’ΟΣΟΝ ΚΑΤΟΧΥΡΩΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ Η ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΩΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΜΗ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΑΓΗΣ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΥΝ/ΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΒΟΙΩΝ ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 6143-040030-074.

3. Η ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΤΗ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΝΤΟΣ 10 ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ.

4. Η ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΡΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΒΥΤΙΟΦΟΡΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΤΗΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝ/ΣΜΟΥ.

5. Η ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΝ/ΣΜΟΥ

 

                                                              ΑΓ.ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ 13/10/2014

                                                            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝ/ΣΜΟΥ

                                                              ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ